Elmers Ontstoppingsdienst

Ontstoppingen van afvoer leidingen

Zoekt u een voordelige ontstopper bij u in de buurt? Voor onze klanten zijn wij altijd open.
Bel rechtstreeks met 06 – 51 50 51 22 en u krijgt onze meteen een monteur aan de lijn.

Een verstopping in het riool is meestal heel vervelend. Slecht onderhoud kan uw afvoer thuis behoorlijk beschadigen. Snelle actie is nodig om geen verdere schade te veroorzaken aan het leiding systeem. Het systeem dient immers om het vuil water verbruik soepel en eenvoudig weg te laten stromen naar het hoofdriool. Wilt u de kwaliteit van de rioleringsbuizen verbeteren die in en onder uw huis aangelegd liggen? Neem contact op met Elmers Ontstoppingsdienst.

Ontstoppen vanuit een ontstoppingstuk

Ontstoppen vanuit een ontstoppingstuk

We maken het allemaal wel eens mee! wc spoelt niet goed door, verstopte wastafel in de keuken of badkamer, het water bij het doucheputje loopt moeilijk weg, het water van de vaatwasser of wasmachine blijft in de machine achter, de cv afvoer is verstopt, hwa blijkt vol te zitten.

De kans is groot dat Elmers Ontstoppingsdienst ook in uw buurt is. Bekijk in welke regio’s de monteurs van Elmers Ontstoppingsdienst zich dagelijks bevindt: click hier.

Wij zijn alle dagen bereikbaar voor u

Ook op zon- en feestdagen! Neem gerust contact met ons op.

Meestal is onze monteur dezelfde dag of de volgende dag al beschikbaar. Heeft u een verstopping in huis en wilt u gebruik maken van onze services? U kunt direct een afspraak maken. Ga naar Contact