Diensten

Ontstoppen van de leidingen

Het vuil dat verstopt zit in uw afvoeren wordt door ons weg gehaald middels het schoon frezen. Afhankelijk van de leiding hanteren wij speciale veren met diverse soorten kopstukken om het meestal dicht geslibde vuil te verwijderen.

In principe kunnen alle afvoerleidingen in uw woning of bedrijfspand door ons worden ontstopt. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om toiletten, keukens, douches, cv’s, regenafvoeren en vetputten.

Camera Inspectie uitvoeren

Stankoverlast verhelpen

Een onaangename rioollucht is altijd vervelend. Het is noodzaak om dat snel na te laten kijken. Vooral wanneer je rioolvliegjes constateert. Je kunt er eigenlijk vrijwel zeker van uit gaan dat ergens een breuk zit in de afvoer of in ieder geval een lek.

Een andere mogelijkheid is dat de afvoer net even niet meer zo goed in de aansluiting zit. Wij kunnen dit makkelijk herstellen. Met een breuk of schade aan de afvoer ben je verder van huis. Eerst zullen wij de oorzaak van de lekkage opsporen en vervolgens vervangen we de leiding. Repareren of vervanging doen wij altijd in overleg na goedkeuring van onze afgegeven offerte.

Service contract particulieren

Wil je verzekerd zijn van onze hulp? Dat kan met een Service Contract. Hiermee wordt je met voorrang geholpen. Tegen een voordeel prijs krijgt je preventief onderhoud voor alle afvoeren in uw woning en krijg je 2 credits. Deze extra hulp geldt het hele jaar. Voor particulieren wordt enkel een jaarlijks bedrag gerekend van € 121,00 (inclusief btw) en verder géén voorrijkosten.

Service voor bedrijven

Wij offreren aan bedrijven op maat. Vraag hier een offerte aan!

Call Now Button