Recensies

Enkele recensies die klanten ons gaven …

prima werk

Als je water in de gootsteen altijd wegloopt , denk je bij een plotselinge stagnatie niet aan een verstopping. Via een kennis Kevin Elmers gebeld ; deze kwam aan het eind van de middag en loste met zijn kennis en apparatuur het probleem op.
We hadden nog een minder dringend maar slepend  afvoer probleem . Kevin dacht er over na en besloot het tot een beter passend moment te parkeren . Na enige tijd stond hij onverwachts voor de deur en klaarde het karwei.  Prima vent , netjes en deskundig.
Kevin bedankt en tot een volgende klus.

janny zwaving
01/05/2022

Eerlijk is eerlijk bij Kevin

Na een uiterst slechte ervaring met duidelijk een loodgieter die ons op een intimiderende wijze trachtte op te lichten, door in zijn begroting belachelijke kosten op te voeren, vonden wij de uiterst betrouwbare Kevin Angelique bereid zelfs na 1 uur ’s nachts te komen (wat gelukkig niet nodig was) met een eerlijke prijs vooraf. Ze bestaan dus nog, deze loodgieters.

Familie De Groot
01/05/2022

Prima ervaring

Goeie vent die Kevin! Kan hem niet anders dan aanbevelen!

Debby
21/04/2022

Superservice

Snel, vriendelijk, en betaalbaar ontstopt!

Tara
13/03/2022

10 jaar later….

…een verstopping van de gootsteen. Gelukkig kaartje van Elmers bewaard. Na 10 jaar nog steeds een goede en snelle service. Bedankt Kevin

Jos
13/10/2021

Topservice

Al meerdere malen van de diensten van Kevin gebruik moeten maken. Alle keren op korte termijn en vakkundig verholpen. En dat tegen een goede prijs. Ook in de omgang is Kevin zeer prettig en duidelijk.
Het is niet te hopen, maar als zich weer eens een afvoerprobleem voordoet, weet ik wie ik moet bellen.

Ron Schravendijk
11/08/2021

Snel en professioneel

Na onze melding van een ernstige verstopping heeft Elmers Ontstoppingsdienst nog dezelfde dag de zaak ontstopt en ons goed geadviseerd over het vervolg, waarbij ook de gemeente een rol heeft gehad. Elmers Ontstoppingsdienst is een betrouwbaar, correct en professioneel bedrijf, waarop wij bij rioolproblemen zeker opnieuw een beroep zullen doen.

Bart
09/08/2021

Keukenafvoer verstopt

Bij een verstopte keukenafvoer eerst een andere firma over de vloer gehad. Verstopping niet verholpen.
Vervolgens Elmers gebeld. Dat leverde een snelle en adequate reactie op.
In het vervolg direct Elmers bellen!

Harry Beertema
15/07/2021

Ontstopping badkamerafvoer

Tweemaal de hulp van Elmers ingeroepen voor een verstopping. Tweemaal waren zij snel ter plaatse. Tweemaal gingen zij op plezierige en grondige wijze aan de slag. En tweemaal met een zeer gewenst resultaat. Een fijn bedrijf als nood het hoogst is.

Rudy Bouquet
09/07/2021

Verstopping

Na verstopping was Elmers snel ter plekken en heeft ons gauw kunnen helpen

Van Haaften
02/06/2021

Afvoer ontstopt

Topgozer, Putje loopt weer 💪🏻 Mijn weekend is gered thanks 👍🏻

Ramon
16/05/2021

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen, top bedrijf.
Bel zeker weer als dat nodig is.

Peter Duyvis
16/04/2021

Snelle service in weer en wind (en sneeuw!)

Wij hadden net ons huis gekocht toen we het hoorde borrelen in de gootsteen nadat er veel water wegliep van de gootsteen en de afwasmachine! Gelijk naar Elmers ontstoppingsdienst gebeld en werd meteen gerustgesteld door de kennis van Kevin Elmers. Hij kon snel langskomen (ondanks de sneeuwstorm) en heeft het probleem goed verholpen door te ontstoppen en het installeren van een beluchter! We zijn erg tevreden en zouden Kevin en Angelique aanraden.

Alex Havermans
08/02/2021

Gootsteen verstopt

Alweer een hele tijd geleden dat Kevin hier was, maar ook op mijn vorige adres. Goede ervaringen met een vakman, die weet wat hij doet!!

Yvonne Koers
08/02/2021

Redder in nood

Wij waren pas verhuisd toen we een enorme verstopping hadden in onze afvoer van de keuken. Kevin gebeld en deze kwam dezelfde dag nog langs. Wat bleek: ons appartement (21 jaar oud) had een horizontale afvoer in de verdiepingsvloer. Hier blijkt een verstopping ontstaan te zijn door cementresten en bouwafval. Alles heeft hij perfect verwijderd. KLASSE!!!!!

H.R. de Jong
21/11/2020

riool verstopt

Heerhugowaard.
Half jaar geleden door laten spuiten door een bedrijf hier uit de buurt maar niet helemaal goed gegaan, Kevin gebeld (wij zijn ruim buiten zijn werk gebied) die is geweest en heeft de hele boel echt schoon gekregen, weet wat hij doet, Kevin je bent een Topper.

Th Streefkerk
19/08/2020

Topper!

Vandaag Kevin op bezoek gehad, naast het feit dat hij een vakman is die ons verstopping prima heeft verholpen, ook onwijs met hem gelachen! Keep up the good work!

Jeroen Bakker
14/08/2020

Keukenafvoer verstopt

Alweer bijna 1 jaar geleden was de keukenafvoer verstopt. Het eerste bedrijf had geen tijd, het tweede kreeg het niet voor elkaar en toen kwam Elmers. Zelfs in het weekend. En loste het probleem op. Nadien geen verstopping meer gehad. Prima werk!

Wim Daems
04/08/2020

Vakman & bijzonder sympathiek mens!

Kevin heeft ons na een enorm teleurstellende ervaring met een ander loodgietersbedrijf fantastisch geholpen. We hebben op de groepsapp van ons appartementencomplex zijn gegevens doorgeven.

René Maas
06/07/2020

Verstopping gootsteen vakkundig opgelost

Na een zeer teleurstellende ervaring met een ander loodgietersbedrijf zijn we uiteindelijk zeer goed geholpen door Kevin. Hij heeft het probleem snel en vakkundig opgelost.

Fam. De Heer
24/06/2020

Verstopping

Reactie op de reparatie. Dat was al wel een jaar geleden, juni 2019. Maar het gaat nog steeds goed. Geen lekkage meer gehad. Dus de verstopping is goed verholpen.

Cisca Vermeij
24/06/2020

Stankoverlast door lekkage riool

Na overdracht van ons huis merkte wij een ondraaglijke (rotte eieren) lucht op die bij tijd en wijle in meerdere e.o mindere mate aanwezig was. Onze aannemer liet ons weten dat het om een probleem met het riool ging en zocht meteen contact met Kevin Elmers die hij kende. Kevin kwam en signaleerde een lek in een knutselig gerepareerde afvoer in de kruipruimte. Hij heeft een “professionele” reparatie uitgevoerd en voor ons het stank probleem opgelost. Daar komt nog bij dat wij Kevin als een bijzonder prettig mens en een vakman hebben ervaren. Kortom een dikke 10 voor Kevin!

Familie Born
16/06/2020

Ontstopping keukenafvoer

Snel en doeltreffend verholpen. Dank voor de snelle service.

Wil Nieuwland
15/05/2020

Moeilijk bereikbaar sifon

Lek sifon onder bad leek onoplosbaar maar is vakkundig verholpen. Zeer blij met deze man.

Kees Vergouw
24/01/2020

Kevin is een vakman

Elmers ontstoppingsdienst heeft in ons appartementsgebouw diverse rioolproblemen perfect verholpen. Kevin is een prima vent!
VvE buitengewoon
12/12/2019

Verstopping super kundig verholpen

Onze dank is zeer groot voor de moeite die Kevin gedaan heeft om snel en vakkundig onze gootsteen verstopping te verhelpen. Hij was ook nog ziek geworden maar heeft toch zn best gedaan om de verstopping te verhelpen, en met succes!! De prijs was ook meer dan redelijk. Wij raden hem zeker aan en zullen in de toekomst weer een beroep op hem doen.

Romana
10/11/2019

Ontstoppen riool

Communicatief, deskundig en up to date materiaal!

van Maanen
15/10/2019

Riool verstopping

Werkzaamheden waren professioneel en adequaat uitgevoerd.
Kevin bedankt!

Andre Gerharz
28/09/2019

Ontstopping vaatwasser

Zeer bedankt voor de snelle actie. Prima opgelost en heel snel. Vakwerk!

Henk Staats
26/09/2019

Stankoverlast riool verholpen

Wederom grote dank voor jouw snelle inzet!!..zeker gezien jouw zeer drukke agenda!!!
Wordt erg gewaardeerd Kevin!

Henk Fledderus
25/08/2019

Ontstoppen en herstellen riool

Wil langs deze weg toch even de moeite nemen om Kevin hartelijk te bedanken voor zijn werk in de hitte van week 29. Na goed onderzoek weet Kevin meteen de vinger op de pijnplekken te leggen en bespreekt dit. Kevin is aan de gang gegaan en kwam de meest vreemde zaken tegen die bij oplevering van het huis al niet goed waren, hij overlegt foto’s en film om dit aan te tonen. Tijden de werkzaamheden houdt hij ons steeds op de hoogte. Niets dan lof voor deze harde werker met kennis van zaken! Alles is opgelost en we krijgen ook advies m.b.t. de verzekering wat ons geholpen heeft. Alle uren heeft hij ook niet doorbelast omdat het tempo niet zijn normale was i.v.m. de hitte. Hij heeft achteraf objectief naar het werk gekeken en daar de factuur op gebaseerd, waren wij blij mee en maakt dat wij hem zullen bellen al lekt er maar een druppel 🙂 Top gedaan Kevin en nogmaals bedankt!!
Met vriendelijke groet,

Cynthia en Bert
09/08/2019

Schrijf jouw review

    Je bericht

    Call Now Button