Hogedruk ontstoppen

Hogedruk ontstoppen
voor alle afvoerbuizen buiten

 • 24/7 spoedlijn
 • hulp dezelfde dag
 • mobiel pinnen
Home » Hogedruk ontstoppen

Met hoge druk spoeling jouw riolering verstopping vrij

Soms merk je dat het water moeilijk wegstroomt het riool in.

Hevige regenbuien kunnen voor ongemak zorgen. Soms staan buiten terreinen
vol met water en zijn soms minder toegankelijk.

Staat het toilet vol met water?

Riool reiniging met hogedruk is de beste oplossing voor het verhelpen van een rioolverstopping.

 • Op begane grond
 • Geschikt voor privé woning
 • Geschikt voor bedrijfsterrein

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Toilet afvoer ontstoppen

Spoelt het water moeizaam door in je toilet? Dan heb je mogelijk een verstopping verderop in de buis. Met hogedruk ontstoppen zal je riool weer helemaal schoon zijn. Ook geschikt voor rioolbuizen in garages en kantoorpanden op begane grond.

Ik wil een afspraak maken >>

Toilet afvoer ontstoppen

Regenpijp ontstoppen

Regenpijp ontstoppen

De regenpijp kan om verschillende redenen verstopt raken. Maar vaak komt blad en zand in de buis terecht. Toch moet dat zoveel mogelijk voorkomen worden, vanwege het regenwater dat anders slechter wegvoert. Deze buizen zijn meestal gescheiden van het vuilwater riool.

Ik wil een afspraak maken >>

Buitenput ontstoppen

Een buiten put vind je vaak in tuinen en ook wel in stegen achter woningen. Bij een verstopping stroomt het water over uit de put. Het kan gaan om vuil water of regenwater.

Ik wil een afspraak maken >>

Buiten put ontstoppen

Straatkolk ontstoppen

Straatkolk ontstoppen

Parkeerplaatsen en ook wel pleintjes zijn plekken die soms te vol staan met regenwater. Meestal gaan er hevige regenbuien aan vooraf. Heb je het idee dat het water op je terrein moeizamer afvoert vanwege een verstopping in de afvoer? Dan is het de zaak om de straatkolken te checken op vuil.

Ik wil een afspraak maken >>

Vuilwater riool ontstoppen

Het vuilwater riool van woning naar de straat toe kan verstopt zijn. Het vuil is afkomstig uit je woning of bedrijfspand. Kenmerkend is de lange afstand van de buis. Het vuil kan ergens halverwege blijven liggen.

Ik wil een afspraak maken >>

Vuilwater riool ontstoppen

Mooie woorden van onze klanten

“U hebt onderzoek gedaan naar een verstopping in de riolering. We waren heel blij dat u op de dag van de overmatige regenval en overstroming eerste hulp hebt geboden!” – Almere

“Als er iets is dan bel ik jullie wel, want zoals ik al ondervonden heb komen jullie zéér snel! JA, ik was zeer tevreden. Ik weet jullie te vinden mocht het nog weer eens nodig zijn” – Utrecht

Lees meer wat anderen van ons vinden

Wil je een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in.


Hier kan je ook alvast de situatie uitleggen bij bericht, zodat wij precies weten wat je bedoeld.

 • Snel op locatie
 • Ook in het weekend
 • De afvoer vrij van verstoppingen

  Je naam

  Woonplaats

  Onderwerp

  Je bericht

  Veel gestelde vragen

  Meestal raakt het riool verstopt doordat er materialen in weggespoeld worden die er niet voor bestemd zijn. Je wc afvoer is eigenlijk alleen bedoeld voor de 3 p’s. Poep, pies en een beetje toiletpapier.

  Er is een vacuüm in de afvoerbuis ontstaan. Het leegtrekken van water geeft bij een toilet meestal een slurpend geluid. Vaak duidt dat op een verstopping iets verder in het riool. Ook kan het zijn dat de rioolbuis niet meer helemaal goed ligt.

  Een rioolprobleem is goed te herkennen aan het water dat moeilijk wegstroomt in de afvoer. Rioollucht geeft vaak aan dat er iets mankeert aan de buis. Het is verstandig om de buis te controleren op vuil.

  Plaats een plopper over de doorgang waar het water weg moet spoelen en probeer met de plopper zachtjes te pompen. Met een beetje geluk zakt het water. Wat je in ieder geval niet moet doen is opnieuw doorspoelen. De kans is dan groot dat het water overloopt uit de wc.

  Ja. Bel ons op 06 – 51 50 51 22 als je direct een monteur wilt spreken.

  Heeft het minder haast maar wil je toch vlot antwoord? Je kunt gerust ons contactformulier invullen. Het bericht is even snel bij de monteur als het belletje.

  Bij een bericht kun je alvast de situatie omschrijven. Zo kunnen we een betere inschatting maken voor het oplossen van het rioolprobleem.

  Call Now Button